Gå till innehåll

Johanna testar

I vår serie "Johanna testar" ger sig Johanna ut runt om i Kumla, med kamraten Piia bakom kameran, och testar på olika aktiviteter och platser runt om i staden. Kul har de, nästan jämt...

När du planerar din resa till oss, eller om du bara är nyfiken på Kumla och allt kul som finns att göra här, så vill vi (Johanna och Piia) tipsa dig om att kika på denna serie av prova-på-Kumla-klipp.

Välkommen att besöka Kumla, det blir kul - vi lovar!

Johanna testar att ta de 427 utmanande trappstegen upp på Kvarntorpshögen. Hon passar även på att prova på utegymmet intill Trappan, vilket visar sig vara tungt. Tar hon sig upp till toppen tro..?

Det finns en bana för alla, oavsett om man är nybörjare eller van åkare. Ska nybörjaren Johanna våga testa "Gröna lund", hon som hatar nöjesparker..?

Johanna testar på fiskelyckan i Nordsjön. Vad är det egentligen hon får på kroken..?

Den gulliga pingvin-skridskoassistenten har att göra under Johannas besök i ishallen. 17 år sen sist, ska Johanna klara av att hålla sig på fötterna..?

Vattenrutschkanor, strömvirvelpool och relax - mycket får Johanna testa på under sitt besök på Djupadalsbadet. Men vad är det som får henne att utbrista i gapskratt egentligen..?

Johanna ska testa på campinglivet och det är tält som ska resas. Men det ser ut att bli svårt, får hon ens upp tältet?

Ett hopp från 7,5 meter - imponerande är bara förnamnet. Men är det verkligen Johanna som slänger sig ut utan att ens blinka... Hmm...

Johanna strosar runt i växthuset och de vackra trädgårdarna tillsammans med trädgårdsmästaren Lisa. Mycket fint och gott finns det i trädgårdarna, är det verkligen mango som växer ur jorden..?

Viggo och Penny (och ja, Johanna...) testar lekplatsens alla roliga delar. Vilken tror ni Johanna tyckte var läskigast..?

Johanna testar detta för första gången och har proffset Björn till sin hjälp. Och hjälp behövs verkligen, hur många träd kan man egentligen träffa..?

Kulturchefen Gertrud tar med Johanna på en tur bland konstverken i stan. Johanna intar ett konstverk och drömmer sig bort för en stund, till vad kan man undra..?

Johanna tar sig in i stadshuset en mörk och regnig kväll, tillsammans med konstkännaren Tomas. Vad stöter de på där inne och varför får de plötsligt så bråttom ut..?

Johanna besöker biblioteket och tar del av allt kul som finns att göra där, bland annat konst, dockteater, sånger, ramsor och en himla massa böcker. Hon halkar även över ett mysterium, klurar hon ut det tro..?

Med en riktig proffs-handske på kastarmen intar Johanna bowlingbanan. Ägaren Rickard hjälper till med tips och trix - kommer hon lyckas slå en strike..?

En tidig morgon ger sig Johanna ut på fågelskådning tillsammans med proffset Hans. Vågar hon sig upp i det höga utkikstornet tro..?

Per visar Johanna hur ett riktigt proffs hanterar sin radiostyrda bil på banan. Får Johanna möjlighet att testa sin egna radiobil hon tagit med tro..?

Johanna testar på att vinterbada och göra sig julfin. Proffsen Maud och Jessica visar Johanna hur det går till. Klarar hon av att vara i vattnet de 10 sekunder som Maud rekommenderar..?

Ja, men vad vore väl en serie utan lite härliga bloopers. Här bjuder vi på några av alla roliga tillfällen då vi fått skratta gott tillsammans.

Vill du tipsa om något Johanna borde testa?

Hör av dig! Skicka e-post till visit@kumla.se så återkommer vi till dig.

Johanna Uddling arbetar som turism- och evenemangssamordnare på Kumla kommun. Produktion: Piia Edh, kommunikatör på Kumla kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
5 oktober 2023
Sidan publicerad av:
Piia Edh