Gå till innehåll

Kumla stadsmysterium

Mysteriet med det namnlösa konstverket. Öppna kuvertet och ge dig ut i centrala Kumla för att lösa mysteriet. Du kan lösa det det ensam eller i lag tillsammans med upp till fyra personer.

Två glada barn håller i varsitt bowlingklot

I Kumla sägs en spännande konstnär vid namn Adina Paleth ha verkat. Förväntningarna var stora när hon skulle visa upp sina senaste alster, men besökarna skulle tydligen få lite att fundera på – vad hette hennes viktigaste konstverk och var kunde man hitta det?

Du löser mysteriet när det passar dig och är inte bundet till någon dag eller tid. Allt du behöver är en penna! Aktiviteten innebär både promenad och frisk luft plus en ”sitta-ner-och-klura-del” som passar ypperligt för en avslutande fika.

Ålder

Stadsmysterium är perfekt för familjen att lösa tillsammans, men för att få ut så mycket som möjligt är över cirka 10 år i vuxet sällskap att rekommendera. Det beror på att frågor och formuleringar kan vara lite kluriga. Utan vuxet sällskap är över cirka 14-15 år en riktlinje.

Kostnad

120 kr när du köper Mysteriekuvertet på Kumla bibliotek eller Kumla hotel.

Du kan även köpa ditt mysteriekuvert på www.edsborg.se/produkt/kumla Länk till annan webbplats. och det skickas då till dig inom två dagar och kostar 159 kr.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
28 mars 2024
Sidan publicerad av:
Piia Edh