Gå till innehåll
Datum
Tid till

Sommar i Kumla: Familjefest!

Rockgruppen Smash Into Pieces.

Vi avslutar sommaren med en riktig fest, för hela familjen! Smash Into Pieces och Dolly Style underhåller, det bjuds på en massa aktiviteter, skratt och glädje - ett gigantiskt tack för en riktigt härlig Sommar i Kumla!

Om Smash Into Pieces
Smash Into Pieces är en svensk rockgrupp som bildades 2008. Sen släppet av deras hyllade album "Rise And Shine" har gruppen blivit internationellt känt inom rockvärlden. Debuten i Melodifestivalen 2023 gav en tredjeplats i finalen, precis som i årets upplaga när de tog sig till final och en tredjeplats.

Bandet utmärker sig för sin apokalyptiska och cinematiska image och musikstil. Den maskerade trumslagaren The Apocalypse DJ (APOC) beskrivs som bandets ledare och maskot.

Holly, Polly, Yolly och Molly bildar gruppen Dolly Style.

Om Dolly Style
Holly, Polly, Yolly och Molly har blivit 10-talets mest unika svenska popakt, med en stor skara fans som kallar sig ”dollys”. Dolly Style är fantastiska förebilder som jobbar hårt mot utanförskap och mobbing. Gruppen har bland annat släppt låtar som ”Unicorns & Ice Cream”, ”Upsy Daisy”, ”Young & Restless”, ”Cherry Gum” and ”Habibi”.

Bamse och Lova och Arne Alligator besöker Familjefesten.

Om Arne Alligator
Arne Alligator sjunger och dansar till tonerna av sitt liveband, som framför de välkända sångerna. Han är även aktuell med en tv-serie som släpps 2024. Vi ses i djungeln för en fantastisk konsert­upplevelse.

Om Bamse och Lova
Bamse och Lova bjuder på sing-a-longfest med klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Imse vimse spindel och massor av andra välkända barnlåtar. En av Sveriges mest populära sång- & dans­föreställningar.

Varmt välkommen hela familjen!

Datum
Tid
till
Plats
Kumla stadspark
Adress
Vattugatan 24, Kumla
Kostnad
Fri entré
Ålder
Alla är välkomna
Arrangör
Kumla kommun
Telefon
019-58 80 00
E-post
servicecenter@kumla.se