Gå till innehåll

Skojigt badäventyr

Familjen Kvismargård från Vretstorp besöker Djupadalsbadets äventyrsbad för första gången. Milos glädje går inte att ta miste på och pappa Kristoffer gillar att det känns nytt och fräscht på anläggningen och att det finns något för alla.

– Plaskpoolen är jättebra för små barn, och lite större barn kan vara i den stora bassängen med eftersom det inte är jättedjupt.

Milo håller sig än så länge till delarna som lämpar sig för de minsta. Strömvirvelpoolen och den djupa dykpoolen med klättervägg intill får vänta några år – men pappa Kristoffer har åldern inne för de lite mer äventyrliga delarna av badet och har testat en av de stora vattenrutschkanorna. Han är mycket nöjd.

Olivia är i badhuset tillsammans med mormor Annalena Widén

– Vi är här ofta, säger Annalena som berättar att de går och badar en gång i veckan så att Olivias föräldrar får lite avlastning och hon själv får lite ”mormortid”.

– Det här är ett jättebra badhus om man har barn – och även om man går hit som vuxen. Det är väldigt lugnt och skönt. Relaxen är jättemysig och prisvärd. Även utomhusbadet är fantastiskt på sommaren! Ett stort plus är fikarummet som ligger intill plaskpoolen.

– Det är verkligen bra att det finns sittplatser, och även mikrovågsugn om man behöver. De har tänkt på allt som behövs när man kommer hit med barn. Jag tycker att det är väldigt väl förberett över lag i Kumla. Det finns mycket rekreationsmöjligheter för familjer här.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
8 juni 2023
Sidan publicerad av:
Piia Edh