Gå till innehåll
Datum
Tid till

Sommarkväll: Allsång med Grannen Måns och Dunderklubben

Coverbandet Dunderklubben och artisten Grannen Måns.

Fira in sommaren (och sommarlovet!) i Kumla stadspark! På scen står Grannen Måns som tillsammans med Dunderklubben bjuder på en kväll med en massa glädje, härlig musik och allsång.

Fram med sittunderlaget, sjung upp, samla familj och vänner och bege er till scenen intill Kumlasjön för en fantastisk sommarkväll ute i parken!

Mat och dryck
Food trucks med servering finns på plats från kl. 17.00.
På plats finns Fogarolli, Mike's Food Truck, Spice Sisters, Bangers and mash och även Mickes karameller.

Även Restaurang Sjösidan precis intill har öppet under kvällen.

Om Grannen Måns
Grannen Måns är en av Sveriges mest populära barnartister och har bland annat invigt Sommarlovsmorgon med sin låt ”Sommarlov”. Hans musik har miljontals lyssningar och låtarna utmärks för att vara glada och roliga.

Grannen Måns startade sin karriär genom sin medverkan på Sebastian Tadros YouTube-kanal, där han snabbt blev ett populärt inslag. Därefter började de två tillsammans att skapa musik under namnet Grannen Måns.

Om Dunderklubben
Dunderklubben är ett coverband från Örebro, som alltid bjuder på skön musik och en härlig feststämning! En av medlemmarna i bandet är Freddie Liljegren, som var en av finalisterna i musikprogrammet Idol 2019.

Praktisk information
Gå eller cykla gärna till evenemanget om du har möjlighet. Närmsta bilparkering är Djupadalsbadets parkering på Vattugatan 34 samt parkeringen intill Sjöparkens växthus på Kyrkogatan 45.

Du kan med fördel ta tåget eller bussen till evenemanget, scenområdet ligger cirka 700 meter från Kumla resecentrum.

📢 Viktig information: Lämna väskan hemma

Polismyndigheten har sedan 1 november 2023 utfärdat ett väskförbud som gäller vid större evenemang och konserter och detta gäller även vid Sommarkväll i Kumla. Det innebär att du som besökare inte får ha med dig någon typ av väska, picknick-korg, påse, genomskinlig väska eller liknande denna kväll.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på området. Undantag får också göras för personer i sällskap med barn som har behov av skötväska. Dessa väskor kommer att kontrolleras vid inpassering av behörig personal.

Området vid Friluftsscenen kommer vara avspärrat och insläpp sker vid tre olika entréer, se karta nedan. Där kommer även konsertvärdar att finnas och dessa kan stoppa dig från att komma in på området om du har med dig en väska.

Tänk helt enkelt att det du får plats med i fickan får du ta med dig hit, men inget annat. Så kom med ditt glada humör och bästa sångrösten, men lämna väskan hemma.

Varmt välkommen hela familjen!

Datum
Tid
till
Plats
Friluftsscenen intill Kumlasjön i Kumla stadspark
Adress
Vattugatan 24, Kumla
Kostnad
Fri entré
Ålder
Alla är välkomna
Arrangör
Kumla Promotion och Kumla kommun
Telefon
019-58 80 00
E-post
info@kumlapromotion.se