Gå till innehåll
Datum
Tid till

Sommarkväll: Lucianoz

Artisten Lucianoz

SOMMAR I KUMLA: Vi välkomnar er alla till ännu en sommarkväll i Kumla stadspark. Vi inleder med dansant musik av SandraZ och fortsätter sedan med Lucianoz - en riktigt härlig kväll fylld med en massa bra dansmusik!

Sjung med, dansa loss och njut i gröngräset framför scenen.

Mat och dryck
Food trucks med servering finns på plats från kl. 17.00.
På plats finns Fogarolli, Mike's Food Truck, Bangers and mash, Smedstorps a´la Napoli och även Mickes karameller. Restaurang Sjösidan håller även öppet hela eftermiddagen och kvällen.

Om Lucianoz
Lucianoz är en dansbandsartist från Stockholm. Startskottet för honom blev julen 2022, när han gjorde en cover på Stefan Borschs ”Det är ju dej jag går och väntar på”. Sedan dess har han bland annat gästat Melodifestivalens semifinal under 2023, där han gjorde en cover på Pernilla Wahlgrens ”Picadilly Circus”. Dessutom har han under sommaren 2023 varit öppningsnummer för Håkan Hellströms konsert på Stockholms stadion.

Bandet SandraZ

Om SandraZ
För några i bandet började allt i en källare i Åbytorp. Några unga killar som ville starta dansband och "Chippis" blev deras namn. Idag är två musiker kvar från Chippis-tiden i dansbandet SandraZ. Bandet spelar en mix av goa låtar, buggmix och den senaste musiken i dansbandstappningar. SandraZ har hunnit med en Live-CD och nu i dagarna har de även släppt en nyskriven bugglåt.

Praktisk information
Gå eller cykla gärna till evenemanget om du har möjlighet. Närmsta bilparkering är Djupadalsbadets parkering på Vattugatan 34 samt parkeringen intill Sjöparkens växthus på Kyrkogatan 45.

Du kan med fördel ta tåget eller bussen till evenemanget, scenområdet ligger cirka 700 meter från Kumla resecentrum.

📢 Viktig information: Lämna väskan hemma

Polismyndigheten har sedan 1 november 2023 utfärdat ett väskförbud som gäller vid större evenemang och konserter och detta gäller även vid Sommarkväll i Kumla. Det innebär att du som besökare inte får ha med dig någon typ av väska, picknick-korg, påse, genomskinlig väska eller liknande denna kväll.

Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på området. Undantag får också göras för personer i sällskap med barn som har behov av skötväska. Dessa väskor kommer att kontrolleras vid inpassering av behörig personal.

Området vid Friluftsscenen kommer vara avspärrat och insläpp sker vid tre olika entréer, se karta nedan. Där kommer även konsertvärdar att finnas och dessa kan stoppa dig från att komma in på området om du har med dig en väska.

Tänk helt enkelt att det du får plats med i fickan får du ta med dig hit, men inget annat. Små mobilväskor som endast rymmer telefon, kreditkort och nycklar är ok, så länge mobilväskan kan få plats i din ficka (större än så får den inte vara).

Varmt välkommen hela familjen!

Datum
Tid
till
Plats
Friluftsscenen intill Kumlasjön i Kumla stadspark
Adress
Vattugatan 24, Kumla
Kostnad
Fri entré
Ålder
Alla är välkomna
Arrangör
Kumla Promotion och Kumla kommun
Telefon
019-58 80 00
E-post
info@kumlapromotion.se