Gå till innehåll
Datum
Tid

Tidfri

Person ligger på golv med föremål runt sig.

Foto: Kai Kangassalo

En familjeföreställning för barn mellan 5–10 år. Spelas på svenska med inslag av finska.

Atlas har rymt. Från ett bråk med pappa, från dansen, från ett ständigt skyndande hit och dit. Alla föräldrar i hela världen verkar helt beroende av olika kalendrar och scheman, medan Atlas inte ens kan klockan.

Vad gör de vuxna av all sin tid eftersom de alltid verkar ha slut på den? Den enda rutinen som är riktigt kul att hålla fast vid är lördagsgodis! Kan det inte räcka som hobby? Om det inte skulle gå att få börja rida förstås… Men det är ju alldeles för dyrt. Och mamma vill helst att Atlas ska spela fotboll.

En föreställning av Uusi Teatteri om att vara trött på att passa tider och ständigt ha bråttom. Om att aldrig riktigt hinna umgås med sina föräldrar, för att de är så ivriga att skapa en meningsfull fritid för en.


Datum
Tid
Plats
Kumla bibliotek
Adress
Parkgatan 14, Kumla
Kostnad
40 kr för barn, en medföljande vuxen gratis. Biljetter på Kumla bibliotek från och med 2 mars.
Arrangör
Kumla bibliotek - Kumla kommun
Telefon
019-58 81 90
E-post
bibliotek@kumla.se